INTERNATIONAL WOMEN'S DAY DISCOUNT!

Vrijdag 8 maart is het international women's day. Deze dag is er extra aandacht voor de vrouw. De moeder, de verzorger, de werkende vrouw, de vrouw die haar toekomst in eigen handen neemt.... BBD viert deze dag met jou!

Heb jij al lange tijd zitten denken aan een zelfstandige toekomst, je eigen tijden indelen, jouw eigen geld verdienen? Heb jij zitten denken aan een beroep als nagelstyliste? Nu is jouw kans!

VAKOPLEIDING
NAGELSTYLING

Jij weet zeker dat jij een toekomst als nagelspecialist wilt zonder beperkingen, een toekomst als nagelspecialist die haar eigen salon weet te runnen, een nagelspecialist die als ze dat wilt ook achter de schermen bij een show, of bij een photoshoot kan werken. Speciaal voor jou hebben wij het meest uitgebreide lesprogamma wat er bestaat, alle technieken die je nodig hebt in één pakket! 

 

TRAINING
NAIL BASIC

Ben jij nog aan het tweifelen? Lijkt het nagelvak jouw wel leuk maar weet niet of je hier jouw beroep van wilt maken, of ben je bang dat je het niet kan? Ook voor jouw hebben wij een lesprogamma die jou het antwoord geeft op deze vragen. Deze  tweedaagse cursus laat jou kennis maken met het vak nagelstyling zo kun jij al lerend ervaren of het vak jou toch aanspreekt, is dat het geval dan krijg jij €200,00 korting op het lesgeld van de Vakopleiding bij BBD, wanneer je binnen twee jaar ervoor kiest om toch de gehele opleiding bij BBD te volgen! 

 

GEL POLISH
WORKSHOP

Wij hebben ook aan de dames gedacht die thuis hun eigen nagels lakken met gel polish...maar eigenlijk niet goed weten wat ze doen. Hoewel het erg veel op nagels lakken lijk zijn er toch een aantal handelingen die bij het onjuist uitvoeren kunnen zorgen voor ernstige en blijven de schade aan de natuurlijke nagels. Dit willen wij jou helpen voorkomen, daarnaast leren wij je ook nog een paar leuke trucjes om het lakken van de nagels aan van je moeilijke hand makkelijker te maken.

 

Tot en met vrijdag 8 maart geeft BBD Nail Academy Korting op boven genoemde opleiding, cursus en workshop. Dus pak nu je kans!

Sorteer op
© 2012 - 2021 BBD Nail Academy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel