DNA PENSELEN EN VIJLEN

DNA penselen:

Master brush - te gebruiken voor het aanbrengen van een acryl nagel.

Design brush - voor het maken van 3D en 2D inlay nail art met acryl, ook goed te gebruiken voor het aanbrengen van een achtergrond bij een designnagel. 

Gel brush square of oval - te gebruiken voor het aanbrengen van een gel nagel.

Nail art brush - voor het maken van nail art met bv. nail art paint of gelpolish. Let op: gebruik je een penseel voor nail art paint? Gebruik deze dan niet ook voor het maken van nail art met gelpolish. 

 

DNA vijlen:

Manicure vijl 180 grit, leuk verkoop item. Deze vijl kan gebruikt worden voor het korter vijlen van de natuurlijke nagels. 

180 grit vijl, deze vijl kan je gebruiken voor het korter vijlen en modelleren van de kunstnagels. Deze vijl kan ook gebruikt worden voor het verwijderen van de glans van de natuurlijke nagels tijdens de prep. Let op: glans verwijderen is niet het opruwen van de nagels, doen dit dan ook met grote zorg. Vijl nooit te hard en of teveel.

150 grit vijl, deze vijl kan je gebruiken voor het korter vijlen en modelleren van de kunstnagels. Deze vijl kan ook gebruikt worden voor het verwijderen van de glans van de natuurlijke nagels tijdens de prep. Let op: glans verwijderen is niet het opruwen van de nagels, doen dit dan ook met grote zorg. Vijl nooit te hard en of teveel.

100 grit vijl, deze vijl kan je gebruiken voor het korter vijlen en dunner vijlen van de kunstnagels tijdens de nabehandeling. Deze vijl mag je nooit gebruiken op de natuurlijke nagels!

Buffer 100/180 grit, deze vijl is te gebruiken op de natuurlijke nagels en acryl kunstnagels. Met deze vijl haal je de meeste krassen uit de oppervlakte van de (kunst)nagels, waarna je de nagels met de shiner tot hoogglans kunt polijsten.

Shiner, met deze vijl polijst je de (kunst) nagels tot een hoogglans. 

 

Sorteer op
© 2012 - 2021 BBD Nail Academy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel