Dat ik zo van nagels houd...

 

"Nooit had ik kunnen weten dat ik nagelstyling zo ontzettend leuk zou gaan vinden!"

 

Toen ik  in 2002 koos voor een opleiding nagelstyling was dat  niet omdat het zetten van nagels mij o zo leuk leek… Het leek mij het ideale beroep voor een alleenstaande moeder.

‘S morgens zelf mijn dochter naar school brengen “eventjes nagels zetten” en weer op tijd bij school staan om haar op te halen. Alle mama dingetjes doen zoals: tekenen, knutselen, spelletjes doen, boodschappen eten koken, samen eten, het avond ritueel( verhaaltjes vertellen, liedjes zingen, bidden) en naar bed. En dan misschien nog even een klantje in de avond. Voor mijn eigen inkomsten zorgen zonder dat mijn dochter een mama hoeft te missen,perfect!

Nooit had ik kunnen weten dat ik het vak nagelstyling zo ontzettend leuk zou gaan vinden!

Vanuit een bijstand je eigen bedrijf starten is geen makkelijke weg geweest. Met weinig steun, vooral veel tegenwerking van de gemeente, was opgeven geen vreemde keus geweest. Maar mijn drive om een voorbeeld voor mijn dochter te zijn, een alsmaar groeiende passie voor het vak en de steun van “my loved ones” hebben ervoor gezorgd dat ik toch heb doorgezet.

Na het behalen van mijn diploma nagelstyliste in 2003 is het vak nagelstyling niet meer weg te denken uit mijn leven. Vanaf 2003 heb ik weinig stil gezeten buiten het volgen van trainingen en workshops heb ik meegedaan aan wedstrijden en heb hiermee verschillende prijzen gewonnen.

Sinds 2005 ben ik ook  actief als docent nagelstyling en verzorg ik verschillende opleidingen, workshops en trainingen. Door de jaren heen zijn de activiteiten alleen maar gegroeid en zullen ook zeker blijven groeien, van het jureren van nationale kampioenschappen tot het zetten en verzorgen van de nagels tijdens de voorbereidingen van de Miss Nederland verkiezingen en ga zo maar door.

Volg mij op en blijf op de hoogte

© 2012 - 2021 BBD Nail Academy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel