Behandelingen en Prijzen

Prijslijst nagelsalon

Prijzen zijn geldig t/m 31 december 2020

ACRYL NAGELS

Acryl is een mengsel van poeder en vloeistof welke hechten tot een kneedbaar bolletje. Dit bolletje wordt met een pesneel op een sjabloon of tip tot een nagel gevormd. De acryl poeders zijn er in verschillende kleuren. Bij BBD  worden de nagels verlengt doormiddel van een sjabloon. Het voordeel van een sjabloon is dat de natuurlijke nagels niet in de vorm van de tip gedwongen hoeven worden, maar dat het product de vorm van de natuurlijke nagel aanneemt waardoor deze er natuurlijker uit ziet. Dit zorgt voor meer draag comfort, ook beperk je de kans op nagelschimmels die kunnen ontstaan door ruimte tussen de tip en natuurlijke nagels.

Na ongeveer 3 a 4 weken zal de nagel zo ver gegroeit zijn dat het nodig is om de acryl nagel te laten nabehandelen. De lengte zal worden aangepast en waar het nodig is zal de oude acryl vervangen worden door nieuwe acryl. De bloot liggende natuurlijke nagel zal weer opgevuld worden. De nagels zullen er weer uitzien als nieuw!

Nieuwe set acryl nagels € 68,-
Nabehandeling acrylnagels € 44,60

 

POLYACRYL GEL NAGELS 

Polyacryl Gel heeft een gel-elasticiteit en acryl-sterkte, geurvrij en wordt niet warm onder de lamp. Polyacryl gel wordt toegepast voor het verstevigen en/of het verlengen van de nagels. Bij het verstevigen (overlay) van de nagels wordt de Polyacryl gel alleen aangebracht op de natuurlijke nagels. Bij het verlengen van de nagels wordt gebruik gemaakt van een sjabloon. Een sjabloon is van papier en fungeert als drager tijdens de opbouw van de kunstnagel. Het sjabloon wordt na uitharding weer verwijderd. Na 3 – 4 weken moeten net als bij acryl de Polyacryl gel nagels nabehandeld worden.

Nieuwe set polyacryl gel nagels € 68,-
Nabehandeling polyacryl gel nagels € 44,60

 

OVERLAY

Gel of polyacryl kan toegepast worden om de natuurlijke nagels te verstevigen. Bij het verstevigen (overlay) van de nagels wordt de gel of polyacryl alleen aangebracht op de natuurlijke nagels. Hier wordt geen gebruik gemaakt van tips of sjablonen om de nagels te verlengen, je behoud dus de lengte van je nagels zoals ze op dat moment zijn. Gel en polyacryl is geurloos en (meestal) hypoallergeen. Na 3 – 4 weken moeten net als bij acryl de gel nagels nabehandeld worden.

In de meeste gevallen raden wij een versteviging bovern een nieuwe set aan. De reden hiervoor is dat bij een versteviging het gewicht op de nagels beperkt is, de nagels de tijd krijgen om te wennen, dit de kans op breuken of andere beschadigingen beperkt. Wij hechten erg veel waarde aan de gezondheid van de natuurlijke nagels, hierdoor is het soms niet mogelijk om in alle wensen van de klant mee te gaan. Wil je graag gezonde lange nagels dan is bij ons het advies geduld, met een beetje geduld heb je vaak al binnen een paar maanden op een verantwoorde wijze de gewenste lengte bereikt. 


Overlay (nagelversteviging) naturel € 55,-
Overlay (nagelversteveging) french manicure € 58,-
Nabehandeling gel nagels € 44,60


 

GELPOLISH

De Gel polish behandeling bestaat uit ongeveer 3 lagen gel: color gel 1 á 2 lagen, top gel 1laag. Elke laag Gel polish wordt in een uv/led lamp uitgehard, na het verwijderen van de plaklaag zijn de nagels direct klaar voor gebruik. Je kunt meteen: door je haren, in je tas graaien, je jas aantrekken etc.

Gel polish is een soort nagellak op een gel basis en dient daardoor uitgehard te worden in een uv of led lamp. De gel polish is sterker dan een nagellak en De gel polish blijft 2 tot 3 weken zitten en kan evt zelf thuis verwijderd worden.( je hoeft dus niet elke 3 weken terug te komen) 

Gel polish behandeling € 31,45


 


 

BASIS MANICURE

Handen worden gedesinfecteerd. Daarna wordt er een cuticle oil aangebracht op de nagelriemen. Terwijl de cuticle oil zijn werk doet, worden de nagels korter of in model gevijld. De nagelriemen worden zachtjes naar achteren geduwd en losse velletjes worden verwijderd De nagels worden gepolijst. Waarna de curticle oil op de nagelriemen word aangebracht en de handen worden ingemasseerd met een handcreme.

Basis manicure € 25,50

 

LUXE MANICURE

Een luxe manicure is een basis manicure waaraan een scrub en handmasker toegevoegd wordt. De scrub verwijderd alle dode huidcellen en na de hydrateren de werking van een handmasker voelen je handen weer heerlijk zacht aan. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke handmassage.

Luxe manicure € 48,20

 

(prijzen onder voorbehoud, bij typefouten gelden de prijzen in het kassasysteem van de salon)

Afspraken dienen 24 uur voor aanvang geanuleerd te worden. Bij te late annulering zijn wij genoodzaakt om 50% van de behandelings kosten in rekening te brengen. Houd bij het annuleren rekening met de openingstijden. Alleen tijdige telefonische annuleringen worden niet in rekening gebracht. tel; 06 31095444.

© 2012 - 2021 BBD Nail Academy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel